img

Fa'atauga ole Siosiomaga ile lalolagi

Ma Fofo Mea Fou Saogalemu

JIANGSU EMT PET BASE FILM MO MLCC FA'aoga

I le faaiuga o le 2018y, na tuʻuina atu ai e le EMT se faʻasalalauga i luga o le faʻafaigaluegaina ma le fausiaina o se poloketi ata tifaga polyester faʻapitoa faʻatasi ma le gaosiga faʻaletausaga o le 20,000 tone o le OLED faʻaaliga tekonolosi e ala i lana kamupani atoa o Jiangsu EMT, faʻatasi ai ma le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega o le 350 miliona. yuan.

Ina ua maeʻa le 4 tausaga o taumafaiga, o le G3 gaosiga laina o Jiangsu EMT ua faʻatinoina i le 2021y, o loʻo i Hai 'an, Jiangsu.O le lisi o oloa e aofia ai ata tifaga mo le MLCC fa'aoga, vasega GM Serie.

O le mafiafia o le MLCC faavae ata tifaga laina 12-125 microns, ABC co-extrusion fausaga, faʻapipiʻi faʻalua, faʻataʻitaʻiga lelei o oloa, e masani ona faʻaaogaina i talosaga e pei o le membrane faavae mo le faʻaogaina o le MLCC.

1655197886455

Ata fa'ata'atia o Ata Ata Ata mo le MLCC Membrane

O le ata tifaga MLCC o se fa'aaogaina maualuga i le fa'agasologa o le gaosiga o le MLCC.O le togafitiga o le faʻapipiʻiina o le silicone release agent i luga o le pito i luga ole ata tifaga PET, ina ia mafai ai ona ave le omea i le taimi o le faʻapipiʻiina.O le fa'agasologa e mana'omia ai se lamolemole maualuga o le pito i luga ole ata tifaga PET, lea e mafai e le EMT ona fa'amautinoa.I le maeʻa ai o tausaga o suʻesuʻega, na ausia lelei e Jiangsu EMT le faʻailoga Ra i le va o le 10nm-40nm.

xtgf

I le taimi nei, o Jiangsu EMT togi GM70, GM70 A, GM70B, GM70D ua faʻapipiʻiina, o le talosaga e aofia ai le manifinifi MLCC faagasologa ma le faʻaaogaina lautele;O le GM70C mo le ultra-thin MLCC process, o loʻo i ai foi i le folasaga vaega ma o le a le pine ae saunia mo le tele o gaosiga & sapalai i a tatou tagata faʻatau.

Mo nisi fa'amatalaga e uiga i oloa MLCC fa'avae ata tifaga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i mai matou mo le fa'asalalauga o oloa e ala i le lafoina o imeli ile:Fa'atauga@dongfang-insulation.com

EMT o loʻo tulimatai atu i lau faʻatalanoaga, seʻi o tatou fausia se lalolagi gafataulimaina faʻatasi e ala i mea fou.


Taimi meli: Iuni-14-2022

Tuu lau Feau